Edmond Tupja

Edmond Tupja

 • - Ish-  (10 vite më parë)
 • - Perandoritë dhe Shqipëria  (10 vite më parë)
 • - Shit(et)!  (10 vite më parë)
 • - Gjak në faqe të parë  (10 vite më parë)
 • - Shi, më në fund!  (10 vite më parë)
 • - 4 x 4  (10 vite më parë)
 • - Diplomania  (10 vite më parë)
 • - Hidhni plehra!  (10 vite më parë)
 • - Mrekullia e munguar  (10 vite më parë)
 • - Perlat dhe plehrat  (10 vite më parë)
 • - Nastradinët midis nesh  (10 vite më parë)
 • - Krokodhuca dhe Hardili  (11 vite më parë)
 • - Këpuca e Hirushes  (11 vite më parë)
 • - Sanduiç  (11 vite më parë)
 • - CD  (11 vite më parë)
 • - Më fal, Algert!  (11 vite më parë)
 • - Konsensus apo dakortësi?  (11 vite më parë)
 • - Nga djathi te Presidenti  (11 vite më parë)
 • - Nga Saharaja në Shqipëri  (11 vite më parë)
 • - Po të isha President…  (11 vite më parë)
 • - Përkufizime  (11 vite më parë)
 • - Turizmi dhe Edukata  (11 vite më parë)
 • - Dreka e doktoratës  (11 vite më parë)
 • - Por…tokalle me rigon  (11 vite më parë)
 • - Beteja e pleshtit  (11 vite më parë)
 • - Turizëm politik?  (11 vite më parë)
 • - Pu, pu, pu… pusetat!  (11 vite më parë)
 • - Stilolapsi dhe… ata  (11 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama