Alban Tartari

Alban Tartari

 • - Halabakëri diplomatike!  (11 vite më parë)
 • - Raki, skedina dhe kallashë!  (11 vite më parë)
 • - Sulmi i Serbisë vazhdon...  (11 vite më parë)
 • - Kombet nën peshën e miteve  (11 vite më parë)
 • - Astinomiaaaaaa  (11 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama