Fatos Baxhaku

Fatos Baxhaku

 • - Himni i ketyre zgjedhjeve  (6 vite më parë)
 • - Dyert e renda te shtetit  (7 vite më parë)
 • - Aksioni  (7 vite më parë)
 • - Pas skandalit te Sarandes  (7 vite më parë)
 • - Dy plakat dhe reforma  (7 vite më parë)
 • - E kam fshatarin tim!  (7 vite më parë)
 • - Gjithcka sillet rreth besimit  (7 vite më parë)
 • - Pafuqia  (7 vite më parë)
 • - E njoh nje greviste te urise  (7 vite më parë)
 • - Dy krahet e kohes  (7 vite më parë)
 • - Terbimi  (7 vite më parë)
 • - Aventurat e këmbës  (7 vite më parë)
 • - Sindroma e Mynhauzenit  (8 vite më parë)
 • - Korrupsioni si aritmetike  (8 vite më parë)
 • - Cfarë Shqipërie duam?  (8 vite më parë)
 • - Mos e vrisni veten kot!  (8 vite më parë)
 • - Femijet e leukoplastit  (8 vite më parë)
 • - Lindur ne 97  (8 vite më parë)
 • - A ka ndonjeri mik ne jemen?  (8 vite më parë)
 • - Vallja e Shqipeve  (8 vite më parë)
 • - Lajmi i madh dhe lajmi i vogel  (8 vite më parë)
 • - Parlamenti si kalcomerkato  (8 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama