Andrea Stefani

Andrea Stefani

 • - Levizja qytetare pa qytetare?  (8 vite më parë)
 • - Tirani dhe tiramisu  (10 vite më parë)
 • - Fratini, buono per Berisha  (10 vite më parë)
 • - Ristanistan  (10 vite më parë)
 • - Dergata e qyqeve  (10 vite më parë)
 • - Sprova Lsi  (11 vite më parë)
 • - Perse duhet te largohet Berisha  (11 vite më parë)
 • - Trebicka denoncon tej varrit  (11 vite më parë)
 • - Festë  (11 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama