Kontakt

Kontaktoni me ne:

ShqiperiaCom Shpk / NUIS: K41405003I
Rruga "Asim Vokshi" , shkalla 25, kati 3, apartamenti 6,
prane Arkives se Shtetit, Tirane
Tel: +355 4 2403910
Cel: +355 69 2059839
Cel: +355 69 2069880
E-mail: contact@shqiperiacom.info / contact@shqiperia.com
Web: www.shqiperiacom.info
Tirane, Albania


Rregullat e Mesazhit

Shkruaj mesazhin tënd duke plotësuar formularin në vazhdim në të gjithë pjesët e tij. Rikontrolloje me kujdes për gabime ortografike para se t’a dërgosh. Mesazhi që ju dergoni duhet të ketë lidhje me faqen e internetit apo me shërbimet që ne ofrojmë. Ekipi ynë do t’a kontrollojë mesazhin dhe brenda një periudhe kohe të shkurtër do ju kthejë përgjigje. Faleminderit.

Autori i Mesazhit

  • *
     

Mesazhi juaj

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama