Aktualitet

Aktualitet

Rubrika Aktualitet do kete informacion rreth politikes , situates ekonomike, sportive qe ndodhin ne Shqiperi

  • 'Bomba' e Frances: Shqiperia do kthehet ne parajse mbetjesh (VIDEO)

    Televizioni francez France24 i ka kushtuar nje reportazh Shqiperise dhe çeshtjes se importit te mbetjeve qe pritet te miratohet nga parlamenti. Reportazhi ben pjese te analizes te gjithe aktoret, duke nisur nga politika, deputeti Eduart Shalsi, iniciator i ketij ligji deri tek shoqeria civile.

  • Erdogan ngushellon Putinin pas vdekjes se Amnasadorit rus

    Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan ka folur permes telefonit me presidentin rus, Vladimir Putin te henen per te ndare informacionet ne lidhje me vrasjen e ambasadorit rus ne Ankara, ka thene nje zyrtar turk, raporton Reuters.

Blogu yne

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama