Karikatura dhe Satire

Karikatura dhe Satire

Karikatura nga realiteti shqiptar. Mirepresim sugjerime dhe materiale nga vizitoret

 • Foto e dites

  13 vite më parë
  Foto e dites

  Patrick Chappatte eshte karikaturist editorialesh per gazeten International Herald Tribune. Kjo karikature u publikua dje ne New York Times, mbi viziten e Presidentit te ri francez, Fransua Holande ne Berlin, per te takuar kancelaren Merkel.

 • Faqja qe mungon ne librat shqiptare te autoshkollave

  Faqja qe mungon ne librat shqiptare te autoshkollave. Duket se ka nje mungese informacioni ne librat e autoshkollave shqiptare, prandaj me poshte sugjerojme dhe nje faqe te re te nevojshem vetem per kufinjte e shtetit Shqiptar.

 • Anjeza Shahini - Karikature

  14 vite më parë
  Anjeza Shahini - Karikature

  Ilustrim - karikature - Anjeza Shahini (Illustrator CS5) Shpresoj qe Anjeza ta marre me sportivitet :) Maj 2010

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama