Konfidenca

Në perdorim te Shqiperia.Com, normalisht ju lejoni aksesimi e një sërë informacioni mbi veten tuaj. Ne e vlerësojmë besimin tuaj dhe në këtë zonë keni të shqyrtuar termat ligjor mbi "privacin" tuaj.

Çfarë informacioni mbledhim ne rredh klientëve?

1.Informacion teknik.

Ne marrim dhe ruajmë informacion që ju vendosni apo shkruani në website. Ju mund të zgjidhni të mos na furnizoni me këto materiale, po kjo do ju privojë nga shumë mundësi. Informacioni qe marrim nga ju shërben për blerjet tuaja dhe komunikimin me ju.

2. Informacioni Automatik

Ne marrim dhe ruajmë disa informacione sa herë që ju ndërveproni me ne. Psh, si shumë website të tjera ne përdorim "cookies" dhe marrim informacione teknike ne acstin qe lundruesi juaj (browser) akseson faqen tonë. (psh IP nga jeni lidhur)

3.Komunikimi me E-mail.

Për të na ndihmuar që të bëjmë komunikimin me email më të përdorshëm dhe më interesant, ne ofrojmë mundësinë e njoftimit sa herë që kemi informacione te reja.

A ia kalojmë palëve të treta informacionin që marrim nga klientët?

Informacioni mbi klientët tanë është pjesë e rëndësishmë e biznesit tonë dhe nuk jemi në biznes për tua shitur të tjerëve. Ne mund të ndajmë informacionin mbi ju si më poshtë.

Ekipi/Stafi

Ne mund të punësojmë apo të përdorim shërbime të tjera për të plotësuar nevojat e ketij faqe. Shembull është postimi, analizimi i statistikave, etj. Të tillë persona kanë mundësi të kontrollojnë informacion rreth jush për këtë qëllim po për asnjë arsye tjetër. Këta persona janë zgjedhur për të mbrojtur "privacin" tuaj dhe reputacionin tonë.

Sa i sigurtë është informacioni që unë jap (Dyqani etj).

Ndër hapat më të rëndësishëm sot për sot në E-biznes, është siguria. Cdo informacioni i juaji, që procesohet në faqen tonë, ështe i enkriptuar (koduar) duke përdorur SSL (Secure Socket Layer) 128bit. Ky informacion përmban dhe pagesën me kartës tuaj të kreditit. Kur transferoni të dhëna personale, shikoni në fund të dritares së naviguesit tuaj. Nëse në imazh shikoni një "dryn" dhe është i mbyllyr, atëherë informacioni juaj është i enkriptuar më SSL (ndër mënyrat më të mira për të siguruar sekretin e të dhënave tuaja në internet. Nëse jeni duke përdorur një kompjuter publik, pas plotësimit të të dhënave bëjini veprimin "log off" nga kompjuteri.
Informacioni i Kartës së Kreditit nuk procesohet në shqiperia.com. Informacioni kalon drejtpërdrejtë tek kompani partnere te zgjedhura për të kryer transacionet mes Dyqanit Virtual Shqiptar dhe klientëve. Cdo shkarkim (charge) i Kartës suaj të Kreditit bëhet nga Kompania 2checkout.com së cilës i besojnë me mijëra klientë në të gjithë botën. Për më shumë drejtohuni tek www.2checkout.com

Kushtet e Përdorimit, Njoftimet dhe Ndryshimet.

Nëse vendosni të vizitoni këtë site dhe të diskutoni mbi Kushtet e përdorimit për të përmirësuar shërbimin tuaj mund ta bëni. Nëse keni ndonjë shqetësim për privacy në këtë site, ju lutem dërgojeni tëk info at shqiperiacom.info dhe ne do të përpiqemi ta zgjidhim si problem dhe ne do të përpiqemi ta rregullojmë. Faqja jone ndryshon vazhdimisht dhe po ashtu dhe ne. Ky njoftim mbi Privacy mund të ndryshojë gjithashtu dhe efekti i tij do të jetë për periudhën në përdorim.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama