Reklama

Statistika dhe informacion
Reklamimin tek portali informative Shqiperia.com

Shqiperia.com eshte nje nder portalet me te vjetra shqiptare me nje histori prej me shume se 13 vitesh. Gjate ketyre viteve, portali yne ka krijuar nje audience te rregullt dhe eshte i vizituar nga miliona vizitore ne vit.
Sipas statistikave te fundit, domaini ka terhequr me shume se 5.3 Milion vizita dhe mbi 2,8 milion vizitore Unik te cilet kane shfletuar rreth 10 milion faqe duke treguar qe shqiperia.com eshte nje nder faqet me te medha shqiptare.

Shkarkoni skedarin oferte per reklamim

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama