Gëzim Mekuli

Gëzim Mekuli

Gëzim Mekuli lindi në Pejë. Studioi në Universitetin e Prishtinës gjuhën dhe letërsinë angleze. Në Mainz të Gjermanisë studioj shkencat politike. Në Norvegji (Oslo) studioj shkencat e Filmit, Mediave dhe Komunikimit. Magjistroj në shkencat e Mediave (Në drejtimin e Retorikës) në Universitetin e Bergenit, (Norvegji). Është kritik i mediave dhe është i gjallë në debatet publike; në rrethin intelektual rrespektohet si kritik i paanshëm i mediave shqipe në Ballkan.

 • - Warschauer Kniefall*  (1 muaj më parë)
 • - Media dhe feudali  (1 muaj më parë)
 • - Amputimi i trurit logjik  (3 muaj më parë)
 • - PRAVNA DRZAVA (SHTETI LIGJOR)  (3 muaj më parë)
 • - PSE QOSJA?  (5 muaj më parë)
 • - Retorika vizuele dhe Politika  (6 muaj më parë)
 • - Ju jeni te pavdekshem‏  (7 muaj më parë)
 • - Dhurata tragjike!  (10 muaj më parë)
 • - Mediat, Fëmiu dhe Etika  (2 vite më parë)
 • - Mediat dhe Politika  (2 vite më parë)
 • - Propaganda e fotografive  (3 vite më parë)
 • - Mediet, Retorika dhe "Armiku"  (4 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklamat

  Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

  Video

  Pyetjet e fundit aktive

  Lajm dhe tema t nxehta

  AKTUALITET

  TEMA TË NXEHTA

  KULTURA

  Albforumi