Artur Zheji

Artur Zheji

 • - Me ne fund nje sukses shqiptar  (5 vite më parë)
 • - Kur do te vije Pranvera?  (5 vite më parë)
 • - Kokaina made in Albania  (5 vite më parë)
 • - Pelegrinazhi shqiptar ne Paris  (5 vite më parë)
 • - Rikthimi dhe prapaskenat  (5 vite më parë)
 • - Pakti i Ilir Metes  (5 vite më parë)
 • - Kukullat e Dhjetorit  (5 vite më parë)
 • - Udhekryqi i Kryeministrit  (5 vite më parë)
 • - Rama i kercenuar  (5 vite më parë)
 • - Reformizmi perballe protestave  (5 vite më parë)
 • - Nevoja per me shume dialog  (5 vite më parë)
 • - Te mos vrasesh Sorkadhen  (5 vite më parë)
 • - Nje Vrasje dhe nje Vetevrasje  (5 vite më parë)
 • - Ndjesa e Bashes dhe LSI-ja  (6 vite më parë)
 • - Kongresi  (6 vite më parë)
 • - Arrestimi  (6 vite më parë)
 • - Do ta provojne edhe gjermanet!  (6 vite më parë)
 • - Shqipëria që nuk duam!  (6 vite më parë)
 • - Paradokset e post-Lazaratit  (6 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama