Rexhep Meidani

Rexhep Meidani

 • - A mund të heshtet?!  (11 vite më parë)
 • - Mbi koston politike dhe morale  (11 vite më parë)
 • - 'Hardtalk' dhe 'Tabloidtalk'  (11 vite më parë)
 • - Tavani i borxhit, fakt apo mit?  (11 vite më parë)
 • - Po Shqipëria?  (11 vite më parë)
 • - 'Hjubris'  (11 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama