Edmond Tupja

Edmond Tupja

 • - Trap  (7 ditë më parë)
 • - Habi  (2 javë më parë)
 • - Pëllumba & kumrie  (12 muaj më parë)
 • - Palladium  (12 muaj më parë)
 • - Ballakumja dhe ballanikja  (1 vit më parë)
 • - Po sikur…  (1 vit më parë)
 • - Legenët  (1 vit më parë)
 • - Fishekzjarrët e trishtimit  (3 vite më parë)
 • - Gëzuar Rripin e Ri!  (1 vit më parë)
 • - Migrantët  (1 vit më parë)
 • - Mandela për Shqipërinë  (1 vit më parë)
 • - Miu dhe Ariu  (1 vit më parë)
 • - 8 me 2  (1 vit më parë)
 • - Jepi gaz, zoti K!  (1 vit më parë)
 • - Gaz dhe hare  (1 vit më parë)
 • - Kryekuzhinieri  (1 vit më parë)
 • - Këta & Ata  (1 vit më parë)
 • - Kultura e masave?  (1 vit më parë)
 • - Të zinjtë qentë e zinj  (1 vit më parë)
 • - Semafor 2013  (2 vite më parë)
 • - Nderi dhe nderet  (2 vite më parë)
 • - E drejta e dosave  (2 vite më parë)
 • - Presim… Ç’presim?  (2 vite më parë)
 • - Bidonët  (2 vite më parë)
 • - Higjiena  (2 vite më parë)
 • - Zanat i vjetër, diplomë e re  (2 vite më parë)
 • - Shtriganët e Salepit  (2 vite më parë)
 • - Homo militantus  (2 vite më parë)
 • - Fair play  (2 vite më parë)
 • - Ngacmim  (2 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklamat

  Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

  Video

  Lajm dhe tema t nxehta

  AKTUALITET

  TEMA TË NXEHTA

  KULTURA

  Albforumi