Kim Mehmeti

Kim Mehmeti

 • - Me eren e qumeshtit te nenes  (9 vite më parë)
 • - Prijesit e mehalleve Shqiptare  (11 vite më parë)
 • - Populli i partise  (12 vite më parë)
 • - Luanet dhe Minjte  (13 vite më parë)
 • - Tridhjete ditet e ramazanit  (13 vite më parë)
 • - Kah Vetvetja  (13 vite më parë)
 • - Tetëmbëdhjetë vite pritje  (15 vite më parë)
 • - Parti të paraburgosura  (15 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama