Mentor Nazarko

Mentor Nazarko

 • - Kur e keqja prodhon te mira  (9 vite më parë)
 • - Pse na duhet Presidenti?  (10 vite më parë)
 • - Zgjedhje plot mesazhe  (10 vite më parë)
 • - Votimi i Metës dhe LSI  (10 vite më parë)
 • - PD me Bashën kryetar de jure  (10 vite më parë)
 • - Përmeti dhe Kisha  (10 vite më parë)
 • - Sfidat e Lulzim Bashes  (10 vite më parë)
 • - Interesi publik dhe gara në PD  (10 vite më parë)
 • - Mesazhet e politikanit filozof  (10 vite më parë)
 • - Mbi Metën Kryeministër  (11 vite më parë)
 • - Kriza do të thellohet  (11 vite më parë)
 • - Mesazhet e ikjes së Metës  (11 vite më parë)
 • - Europa me një zë  (11 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama