Agim Isaku

Agim Isaku

 • - Ç'fshihet prapa dy teksteve?  (12 vite më parë)
 • - Ku po shkon PS?  (12 vite më parë)
 • - Si eshte moti andej nga ju?  (12 vite më parë)
 • - Te ka marre historia...  (13 vite më parë)
 • - A eshte kjo diktature e lire?  (13 vite më parë)
 • - Kohe moratoriumesh, vella!  (13 vite më parë)
 • - Dicka pertej Kadarese...  (13 vite më parë)
 • - Ne dhe Bota  (13 vite më parë)
 • - A ka opozite ne Shqiperi  (14 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama