Eduard Zaloshnja

Eduard Zaloshnja

 • - Ndërrimi i udhëheqësve  (9 vite më parë)
 • - Gjysma bosh dhe gjysma plot  (20 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama