Sokol Lleshi

Sokol Lleshi

 • - Shkaperdaret e Atdheut!  (15 vite më parë)
 • - NATO...Disa dite me pas  (15 vite më parë)
 • - Dushk Redux  (15 vite më parë)
 • - Per nje Grusht Vota me Shume  (15 vite më parë)
 • - Kunder Miteve te Rrejshme  (15 vite më parë)
 • - Idolatria e Shtetit dhe Dosjet  (23 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama