Sokol Balla

Sokol Balla

 • - Përballë Berishës  (8 vite më parë)
 • - Tulipanë dhe karafilë  (20 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama