Aurel Plasari

Aurel Plasari

Aurel Plasari eshte nje nder studiuesit me te njohur te letrave shqipe. Ai eshte autor i disa librave nder te cilet permendim: Dhjetë ditë që nuk tronditën botën - 2001 Don Kishoti zbret në Shqipëri Don Kishoti zbret në Shqipëri - 1990 Fenomeni Voskopojë - 2000 Fishta i dashuruari - 1996 Kuteli midis te gjalleve dhe te vdekurve - 1995 Vija e teodosit rishfaqet - 1995

 • - Në Strasburg nuk dinë shqip  (13 vite më parë)
 • - Greva e gabuar  (13 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama