Mentor Nazarko

Mentor Nazarko

 • - Pse mbetëm në tranzicion?  (10 vite më parë)
 • - C'qëndrim ndaj Martit?  (11 vite më parë)
 • - Iluzionet prej vizave  (11 vite më parë)
 • - Pse Serbia ndryshoi qëndrim?  (11 vite më parë)
 • - Pse reagojnë grekët?  (11 vite më parë)
 • - Disa pasoja pas GJND-së  (11 vite më parë)
 • - Stop blerjes së kohës  (11 vite më parë)
 • - Cdo të ndodhë pas GJND?  (11 vite më parë)
 • - Telenovela e kutive  (11 vite më parë)
 • - 'Krokodili', sa dramatik!  (11 vite më parë)
 • - Kriza shqiptare dhe rajoni  (11 vite më parë)
 • - Pse greva duhet të ndalojë!  (11 vite më parë)
 • - Heshtja e PS për Kushtetuesen  (11 vite më parë)
 • - Shpresa prej Kushtetueses  (12 vite më parë)
 • - Mungesë zgjidhjesh  (12 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama