Warning: preg_replace(): Unknown modifier '{' in /home/shqiperia/application/views/helpers/Fetchterms.php on line 13

Notice: compact(): Undefined variable: extras in /home/shqiperia/library/Zend/View/Helper/HeadLink.php on line 381

Dhurata tragjike!

Gëzohen shqiptarët për një "dhurate" që e kishn pranë e në prehër dem-bababa-dem. Urojnë e puthin njëri-tjetrin shqiptarët për fitoren që e kishin luftuar dhe bojkotuar hëre pas here, e me dekada të tëra, Shpresojnë shqiptarët në "dicka", që e mendojnë dhe e paraftyrojne si dicka mitike, e jashtëzakoshme dhe e plotfuqishme!
Shqiptar
ë, kudo që jemi, ne, Europën këtu e kemi, fare pranë nesh, tek neve, mishëruar me ne; Europën nuk na e fali askush si "dhurate", atë e kemi në mesin tonë.
Shqip
ëria dhe shqiptarët të europianizojnë vendin e tyre, ta luftojne vrapin pas pasurise materiale e të shpejtë.

Tani, në këtë cast, të mos "dehemi" nga lajmi, e mos të shofim shumë televizor. Shqipëtarët duhet të punojnë të ribashkohen, në politikë, ekonomi, e kulturë. Vetëm me vlera e me dinjitet ky lajm bëhet realitet.
Tek e fundit Shqip
ëtarët i dhanë Europës burra e gra me zë, e humanë. Pse mos "ta pranoj" Europa fëmiun e sajë më të vyeshëm, më punëtorë e më të padjalëzuar? Pse mos "ta pranoj" Europa fëmiun e sajë që kurrën e kurrës nuk ngacmoj e nuk i goditi motrat e vëllëzerit e sajë lazdran e capkën?
Asdhenj
ëherë dhe askend Shqiptarët nuk e sulmuan dhe nuk e pushtuan. Ishim dhe do mbetemi Europian, krenarë e bujarë.
Europa e Bashkuar me Shqip
ëri të Bashkuar: Kjo ka domëthenje. E kjo është "dhurata" që ne do i japim Europes së Bashkuar!
Urime Nënë q
ë pranove në gjirin tënd fëmiun më fisnik, të braktisur e tragjik!

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama