Fatos Baxhaku

Fatos Baxhaku

 • - Domino!  (8 vite më parë)
 • - Dora  (8 vite më parë)
 • - Pikëpyetjet e dhunës  (8 vite më parë)
 • - Zhurma  (8 vite më parë)
 • - Tani që gjetëm të keqin…  (8 vite më parë)
 • - Ne kembe apo ulur?  (8 vite më parë)
 • - E shkuara, e sotmja, e ardhmja  (8 vite më parë)
 • - Vendi qe rreshqet  (8 vite më parë)
 • - Ideologjite e harruara  (8 vite më parë)
 • - Europa, ne dhe tri ligjet  (8 vite më parë)
 • - Cilësia e harruar e votës  (8 vite më parë)
 • - Normaliteti i se keqes  (8 vite më parë)
 • - Te forte si Xhiu i Fajes  (8 vite më parë)
 • - Los Desperados shqiptarë  (9 vite më parë)
 • - Panairi i Nacionalizmes  (9 vite më parë)
 • - Ku jemi ne listen e bujarise?  (9 vite më parë)
 • - Samiu i harruar  (9 vite më parë)
 • - NE DHE SIRIA E PËRGJAKUR  (9 vite më parë)
 • - Krahinarët  (9 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama