Edmond Tupja

Edmond Tupja

 • - Zanat i vjetër, diplomë e re  (10 vite më parë)
 • - Shtriganët e Salepit  (10 vite më parë)
 • - Homo militantus  (10 vite më parë)
 • - Fair play  (10 vite më parë)
 • - Ngacmim  (10 vite më parë)
 • - Votalypësit  (10 vite më parë)
 • - Meteorologji e politikës  (10 vite më parë)
 • - Libra në trotuare  (10 vite më parë)
 • - 23 qershori: Heroik apo erotik?  (10 vite më parë)
 • - Roma dhe Stambolli…  (10 vite më parë)
 • - Llokoçitje zgjedhore  (10 vite më parë)
 • - Tujan: krim ekologjik  (10 vite më parë)
 • - Flm & klm La Fontaine!  (10 vite më parë)
 • - Lavjerrës  (10 vite më parë)
 • - Gëzuar Shën Gënjeshtrën!  (10 vite më parë)
 • - Partishmëri  (10 vite më parë)
 • - Tarzani midis nesh  (10 vite më parë)
 • - Mirënjohja e barkut  (10 vite më parë)
 • - Nusja në kalë  (10 vite më parë)
 • - Bajlozi brenda nesh  (10 vite më parë)
 • - Memecja jonë…  (10 vite më parë)
 • - Mjerim mjedisor  (10 vite më parë)
 • - Molla, krimbi e korrupsioni  (10 vite më parë)
 • - Premtime, zotime…  (10 vite më parë)
 • - Urim me ulërimë?  (10 vite më parë)
 • - Karrierë pa karizëm?  (10 vite më parë)
 • - Mirësevjen 21 Dhjetor!  (10 vite më parë)
 • - Fantazi për një qershizë  (10 vite më parë)
 • - Panairi i pavarësive  (10 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama