Edmond Tupja

Edmond Tupja

 • - Fajin e ka Berisha  (10 vite më parë)
 • - Protestë  (10 vite më parë)
 • - Çdo shtet ka idiotet e vet  (10 vite më parë)
 • - Madame Sharra & Missis Tufina  (10 vite më parë)
 • - Boll o Kume apo Balli i Kumes?  (10 vite më parë)
 • - Vali & Tini  (11 vite më parë)
 • - Xhelozia e Pandorës  (11 vite më parë)
 • - Variacione mbi një temë  (11 vite më parë)
 • - Kryetari, vjehrra dhe mullixhiu  (11 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama