Edmond Tupja

Edmond Tupja

 • - Zoti dhe shenjtorët  (11 vite më parë)
 • - Çenverizim apo menderizim?  (11 vite më parë)
 • - Qeni dhe majmuni  (11 vite më parë)
 • - Qaforja  (11 vite më parë)
 • - Sheshi në qendër  (11 vite më parë)
 • - Skajshmeri  (11 vite më parë)
 • - Pika  (11 vite më parë)
 • - Cenet e një censusi  (11 vite më parë)
 • - Speleologji  (11 vite më parë)
 • - Tri herë në ditë…  (11 vite më parë)
 • - Përsiatje për plehrat  (11 vite më parë)
 • - Dafina dhe ulliri  (11 vite më parë)
 • - Të ngjitesh, të zbresësh…  (12 vite më parë)
 • - Gomari dhe mushka(ri)  (12 vite më parë)
 • - Shamatë apo shah… mat!  (12 vite më parë)
 • - Bunance  (12 vite më parë)
 • - Risi zgjedhore  (12 vite më parë)
 • - Boll me mballomat e Bollanos!  (12 vite më parë)
 • - Homazhi dhe Imazhi  (12 vite më parë)
 • - Humor i zi  (12 vite më parë)
 • - Gjiza, miza dhe kriza  (12 vite më parë)
 • - Djathoneza  (12 vite më parë)
 • - Radhët  (12 vite më parë)
 • - Cfarë kanë muret?  (12 vite më parë)
 • - Sistemi D  (12 vite më parë)
 • - Taksë për hijen?  (13 vite më parë)
 • - Do you flisni shqipish?  (13 vite më parë)
 • - Mirësevjen 11 qershor!  (13 vite më parë)
 • - Minifundi i një maksigreve  (13 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama