Edmond Tupja

Edmond Tupja

 • - Propozim per nje BS  (6 vite më parë)
 • - Korrupsion? Ham, ham!  (6 vite më parë)
 • - Krejt të pambrojtur...  (6 vite më parë)
 • - Enderroj sikur...  (6 vite më parë)
 • - President  (7 vite më parë)
 • - Trap  (7 vite më parë)
 • - Habi  (7 vite më parë)
 • - Pëllumba & kumrie  (8 vite më parë)
 • - Palladium  (8 vite më parë)
 • - Ballakumja dhe ballanikja  (8 vite më parë)
 • - Po sikur…  (8 vite më parë)
 • - Legenët  (8 vite më parë)
 • - Fishekzjarrët e trishtimit  (9 vite më parë)
 • - Gëzuar Rripin e Ri!  (8 vite më parë)
 • - Migrantët  (8 vite më parë)
 • - Mandela për Shqipërinë  (8 vite më parë)
 • - Miu dhe Ariu  (8 vite më parë)
 • - 8 me 2  (8 vite më parë)
 • - Jepi gaz, zoti K!  (8 vite më parë)
 • - Gaz dhe hare  (8 vite më parë)
 • - Kryekuzhinieri  (8 vite më parë)
 • - Këta & Ata  (8 vite më parë)
 • - Kultura e masave?  (8 vite më parë)
 • - Të zinjtë qentë e zinj  (8 vite më parë)
 • - Semafor 2013  (8 vite më parë)
 • - Nderi dhe nderet  (8 vite më parë)
 • - E drejta e dosave  (8 vite më parë)
 • - Presim… Ç’presim?  (8 vite më parë)
 • - Bidonët  (8 vite më parë)
 • - Higjiena  (8 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama