Aleksandër Çipa

Aleksandër Çipa

 • - Kjo vetevendosje e opozites  (11 vite më parë)
 • - Një bojkot dhe dy kriza  (11 vite më parë)
 • - 'Dama plakë' po vjen përsëri  (11 vite më parë)
 • - Matanë sheshit  (11 vite më parë)
 • - Republikë e vjedhjes  (11 vite më parë)
 • - Ortakeri armike  (11 vite më parë)
 • - Patriotë me bateri  (12 vite më parë)
 • - Të pavarur s‘ka!  (12 vite më parë)
 • - Liria e të kapurve  (12 vite më parë)
 • - Dilema për meritën  (12 vite më parë)
 • - Fasada poshtëron përmbajtjen  (12 vite më parë)
 • - Nga urë tashmë nyje  (12 vite më parë)
 • - Kur ndotet pastrimi  (12 vite më parë)
 • - Familja në kthetra rrënimi  (12 vite më parë)
 • - Krimi i Edisonit si kontribut  (12 vite më parë)
 • - Ligji dosjeve po behet dosje  (12 vite më parë)
 • - Zeri modest i studenteve  (12 vite më parë)
 • - Biberaj u ndeshkua  (12 vite më parë)
 • - Kur i padrejti ka te drejte  (12 vite më parë)
 • - Ku shkon kryeministri Berisha?  (12 vite më parë)
 • - Liria pa cilesi ne mediat tona  (12 vite më parë)
 • - E djathta hesht, ne pakenaqesi  (12 vite më parë)
 • - Pirostia e pushtetit asimetrik  (13 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama