Aleksandër Çipa

Aleksandër Çipa

 • - Kulti i humbur i se majtes  (15 vite më parë)
 • - Dhe..jemi në tranzicion  (15 vite më parë)
 • - Trafikoreforma  (15 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama