Adri Nurellari

Adri Nurellari

 • - Që të mos mbetet me aq  (15 vite më parë)
 • - Shoqëria gati-tu!!!  (15 vite më parë)
 • - MASAKRIMI I POLITIKES  (15 vite më parë)
 • - Të rinj dhe të kalbëzuar  (15 vite më parë)
 • - Përse po braktiset Shqipëria?  (16 vite më parë)
 • - Marrosja e zonjës Del Ponte  (16 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama