Skënder Minxhozi

Skënder Minxhozi

 • - Na bashkoi Berisha  (11 vite më parë)
 • - Rreth prerjes se kokave  (11 vite më parë)
 • - Gjykata dhe puçi i 21 janarit  (11 vite më parë)
 • - Narkotiket, nje turp kombetar  (11 vite më parë)
 • - Qeveria që sillet si opozitë  (11 vite më parë)
 • - Qeveria që kemi  (11 vite më parë)
 • - Pervjetori i paharrueshem  (11 vite më parë)
 • - Pse hesht Spiro Ksera?!  (11 vite më parë)
 • - Një grevë jo si të tjerat  (11 vite më parë)
 • - Kush di poker?!  (12 vite më parë)
 • - Krimi, nje emergjence kombetare  (12 vite më parë)
 • - Projekti Basha, një thes bosh  (12 vite më parë)
 • - A mund të rithemelohet PD?  (12 vite më parë)
 • - Kjo KQZ e ka mbushur kupën  (12 vite më parë)
 • - Rama-Meta, fundi i historisë?!  (12 vite më parë)
 • - Lotaria e ish-kryetarit  (12 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama