Skënder Minxhozi

Skënder Minxhozi

 • - Një fushatë e pabarabartë  (15 vite më parë)
 • - Pse tani zoti Karamanlis!  (15 vite më parë)
 • - Pazari u hap!  (15 vite më parë)
 • - Mazokizmi politik i zotit Majko  (15 vite më parë)
 • - Ra kjo festë e u ndamë  (15 vite më parë)
 • - Përtej të majtës  (15 vite më parë)
 • - A na duan tani në Europë?!  (15 vite më parë)
 • - Më falni, dështova!  (15 vite më parë)
 • - Çfarë viti na pret  (15 vite më parë)
 • - Dosjet dhe disa gabime taktike  (15 vite më parë)
 • - Çfarë nuk shkon pas Dhjetorit  (15 vite më parë)
 • - Kodra pas bregut  (15 vite më parë)
 • - Jetojmë në të shkuarën  (15 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama