Andrea Stefani

Andrea Stefani

 • - Tradhtia dhe demokracia  (24 vite më parë)
 • - Varkar  (17 vite më parë)
 • - Kur pazari sfidon konsensusin  (24 vite më parë)
 • - Kasapi i mediave dhe Evropa  (24 vite më parë)
 • - Antishteti  (24 vite më parë)
 • - Bumerangu i qelbësirës  (24 vite më parë)
 • - Nanoteknologjia  (24 vite më parë)
 • Opinioniste

  Mendim i Lire

  Reklama

  Prona ne Tirane

  Foto Flickr

  Reklama