Art&Kulture

Art&Kulture

  • Kisha e Pllanës, MK: Asnjë tentativë dëmtimi apo plaçkitjeje

    TIRANË, 31 Tetor / ATSH / - Klajdi Musabelliu / - Pas disa informacioneve të pasqyruara në media ditën e djeshme, lidhur me dhunimin dhe plaçkitjen në Kishën e Pllanës, specialistë të Drejtorisë Rajonale të Kulturës Kombëtare Shkodër kanë inspektu

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama