Art&Kulture

Art&Kulture

  • Artur Gorishti: Merr Fryme si regjisor

    'Breath' eshte filmi me metrazh te shkurter, konkurrues ne TIFF, qe e sjell per here te pare aktorin Artur Gorishti si regjisor. Pas premieres ne kinema “Millenium” diten e diel, ai rrefen projektet e ardhshme qe e lidhin me kinemane. Nje triptik filmash te shkurter dhe skenari i nje filmi te gjate.

  • Cameria, si nje ceshtje shkencore

    cameria nuk eshte nje ceshtje vetem politike. Para se te jete e tille, ajo eshte ceshtje shkencore. Historianet dhe studiuesit kane gjithmone fjalen e tyre per te thene per Camerine.

  • Qeveria, 100 milion leke per restaurimin e viles se Enverit

    Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (AKPT), ka shpallur proceduren e prokurimit 'Konkurs projektimi' (me dy faza). Konkurs projektimi si pjese e nje procedure, qe sherben per percaktimin e nje fituesi te nje kontrate sherbimi publik.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama