Art&Kulture

Art&Kulture

  • TIFF 2015/Një histori shqiptare çel Edicionin e XIII-të

    TIRANË, 28 Tetor / ATSH - Klajdi Musabelliu/ - Pasi trokitën gotat në oborrin e "Kinema Milleniumm" ne TIrane , miqtë e kinemasë dhe te filmit si dhe personazhet e shumtë të skenës dhe ekranit nga vendi dhe jo vetëm, iu drejtuan sallës së Kinemasë

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama