Art&Kulture

Art&Kulture

  • Pagliacci dhe Inva Mula rikthehet në TKOB

    TIRANË, 20 Tetor / ATSH/.- Opera me dy akte e Ruggero Leoncavallo "Pagliacci", do të rikthehet në skenën e Teatrit Kombëtar të Operas Baletit dhe Ansamblit Popullor në datat 22 dhe 24 tetor , ora 19:00Produksioni, më te cilin sopranoja e nj

  • Black Box / Ekspozita që riatdheson artin e Bujar Lucës në GKA

    TIRANË, 19 Tetor / ASTH / - Bujar Luca, artisti i njohur shqiptar, krijimtaria e të cilit është e mirënjohur në vende të ndryshme të botës, ditën e merkure do të prezantojë për publikun dhe miqtë e Galerisë Kombëtare të Arteve, ekspozitën e parë v

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama