Art&Kulture

Art&Kulture

  • Ditën kur Albert Ajnshtajni vdiq. Historia e një fotografi (foto)

    Histori/Kulturë/6,Tetor/ATSH/Albert Ajnshtajn, teoritë e të cilit shpërthyen dhe riorganizuan idetë tona se si funksionon universi, vdiq më 18 prill 1955, prej pushimit të zemrës. Ai ishte 76 vjeç. Funerali dhe ceremonia e djegies u organizuan në

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama