Art&Kulture

Art&Kulture

  • 10 foto historike të paharrueshme

    Histori/7,tetor/ATSH/Një përmbledhje fotografish që na ofrojnë një prespektivë të pazakontë mbi historinë: Ka nga ato që parashikojnë të ardhmen, ndërsa të tjerat na bëjnë të pyesim veten mbi atë se si është e mundur që disa gjëra kanë shkuar pikë

  • Emigrantët dhe Performanca në Teatrin Metropol

    TIRANË, 5 Tetor / ATSH / - Komedia "Emigrantët" dhe monodrama "Performanca" janë dy shfaqet e Teatrit Metropol të cilat do mbahen në skenë në datat 7 dhe 10 tetor ora 19:00 ne Tirane.Komedia "Emigrantët" me autor Sllawomir Mrozhek, regji te

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama