Teknologji

Teknologji

Kategoria do përmbajë informacione mbi Teknologjitë e informacionit në Shqiperië

 • Instagrami behet me efikas, ja ndryshimet e fundit

  Aplikacioni instagram, e ka ndryshuar menyren e kerkimit. Tash e tutje ai do te jete me funksional dhe do te jete me e lehte qe te gjenden njerezit, fotografite dhe videot te cilat ju interesojne, Telegraph.

 • Level Money, 'menaxheri' qe kujdeset per financat tuaja

  Te menaxhosh te ardhurat tuaja, nuk eshte nje gje aspak argetuese, por e domosdoshme. Egzistojne shume aplikacione qe mund te shkarkohen ne celularin tuaj ne menyre qe te menaxhoni financat, por pyetja eshte se cili prej tyre eshte me i miri?

 • Aplikacionet e mesazheve, nje problem te ardhurash

  Ndonjehere pyesim veten pse aplikacionet e mesazheve si WhatsApp, LINE, WeChat, Snapchat, Facebook Messenger krahas mesazheve te thjeshta me tekst, kane shtuar sherbimin e blerjeve...

 • Ja si do te duket Iphone 7

  8 vite më parë
  Ja si do te duket Iphone 7

  Apple eshte prane perfundimit te nxjerrjes ne treg te Iphone 7. Dizajni eshte I jashtezakonshem, trashesia eshte minimale dhe logoja e apple eshte me e bukur se kurre. Ne kete video do shihni telefonin qe do donit ta kishit dhe qe do ta keni pas pak javesh.

 • 'WhatsApp' ndalohet per femijet nen 16 vjec

  Pavaresisht pasigurise dhe cenimit te privatesise ne rrjetin social 'WhatsApp', shume pak persona i kane lexuar kushtet e perdorimit te ketij aplikacioni online.

 • Truri do lidhet me internetin ne vitin 2030

  Qeniet humane do te behen hibride qe mund te lidhin trurin e tyre me internet nga viti 2030. Ray Kurzweil, shefi i inxhinierise tek Google, e beri kete deklarate te pazakonshme ne konferencen 'Exponential Finance' ne Nju Jork.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama