Art&Kulture

Art&Kulture

  • Syri i Kaltër në konkursin Naracioni i Novelave grafike 2015

    TIRANË, 13 Nëntor / ATSH - Klajdi Musabelliu / -Sipas një legjende, pranë syrit të kaltër dhe zonës përreth, sundonte një kuçedër, një krijesë madhështore që rrëmbente vajzat, ndalte ujin dhe ua kishte bërë tejet të vështirë jetën banorëve, derisa

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama