Art&Kulture

Art&Kulture

  • Ylljet Aliçka intervistë për gazetën qendrore çeke, ISEDN

    TIRANË, 16 Nëntor / ATSH - Klajdi Musabelliu / - Shkrimtari i njohur Ylljet Aliçka, pasi ka promovuar dgjatë muajit tetori në çekisht vëllimin e tij me tregime, veprën me titull "Kur Hrushovi kaloi pranë fshatit tonë", ka dhënë së fudndmi edhe një

  • Muner sjell nje kendveshtrim te ri per himnin shqiptar

    Nis me nje strofe te himnit tone kombetar libri me i ri i shkrimtarit nga Trieste, Paolo Muner. Studiuesi italian dhe kerkuesi i historise shqiptare, Paolo Muner, i ka kushtuar se fundmi nje liber himnit tone kombetar.

  • Strazburgu, 5.3 milione euro 'gjobe' Shqiperise per pronat

    Gjykata Europiane e te Drejtave te Njeriut me seli ne Strasburg te Frances, mori nje vendim te ri kunder Shqiperise duke e urdheruar qeverine shqiptare te kompensoje menjehere 12 pronare per nje shume te pergjithshme prej gati 5.3 milione eurosh me 10 nentor 2015.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama