Art&Kulture

Art&Kulture

  • Nëntor 18 / Çelet ekspozita vjetore e pikturës në Galerinë FAB

    TIRANË, 19 Nëntor / ATSH- Klajdi Musabelliu / "Nëntor 18", ekspozita vjetore e pikturës e çelur në Galerinë FAB (Fakulteti i Arteve të Bukura) pranë Universitetit të Arteve, ka ngjallur një interest të madh për publikun dhe miqtë e penelit, të cil

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama