Art&Kulture

Art&Kulture

  • Kalaja e Rozafes do t'i nenshtrohet restaurimit

    Kalaja e Rozafes, si objekt me permasa te medha dhe mure te larta, me prejardhje shumeshekullore, kerkon nje nderhyrje dhe mirembajtje te vazhdueshme per te siguruar qendrueshmerine e saj dhe evidentimin e vlerave qe ndodhen brenda territorit te saj.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama