Art&Kulture

Art&Kulture

  • Kalaja e Rozafës i nënshtrohet procesit të restaurimit

    TIRANË, 24 Nëntor /ATSH/.- "Kalaja e Rozafës, si objekt me përmasa të mëdha dhe mure të larta, me prejardhje shumëshekullore, kërkon një ndërhyrje dhe mirëmbajtje të vazhdueshme për të siguruar qëndrueshmërinë e saj dhe evidentimin e vlerave që nd

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama