Art&Kulture

Art&Kulture

  • Seksi shet: Historia e trishte e nje artisti brilant

    Liu Yiqian, nje ish-shofer taksie ne Kine, i kthyer ne nje miliarder qe koleksion vepra arti, bleu nje dite me pare per 170.4 milione dollare vepren e artit 'Nu Couche' te piktorit Amadeo Modigliani-t.

  • 'Kandidati' i Ben Blushit terheq debat dhe lexues

    Jane 35 tituj te rinj qe kete vit do te jene ne stenden e UET-Press, ne Panairin e Librit 2015. Disa prej ketyre titujve dhe autoreve pritet te terheqin me shume vemendjen e publikut, por dhe te medias.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama