Filmi: Tinguj lufte

Viti 1976, English: War sounds Informacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Flamur Topi 

Regjia: Xhanfize Keko 

Aktore: Ndrek Luca Sulejman Pitarka Reshat Arbana 

Bardhi jetim shkon të punojë në qytet në familjen e pasur të Galip Shkëmbit i cili ka një djalë Nardin. Në shtëpinë e tregëtarit të pasur vjen vazhdimisht Eqeremi që i jep Nardit mësime violine. Por Eqeremi zbulon talentin e Bardhit. Me ndihmën e Eqeremit Bardhi mëson t’i bjerë violinës dhe të bëjë aksionet e para kundër fashistëve.

English Synopsis: Bardhi the orphaned boy travels to town. He is hired by the rich family of Galip Shkëmbi who has a son Nardi. Eqerem the violin teacher pays frequent visits to the rich merchant’s house where he gives private lessons to his son. Eqerem discovers Bardhi’s talent. Aided by Eqerem Bardhi learns to play the violin and engage in the first actions against the fascists.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Tish Daija 

  • Publikoje ne:

  • Digg
  • Twitter
Krko pr nj film:

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

Albforumi