Telefoni i Porsche kushton me shtrenjte se iPhone

Telefoni i Porsche kushton me shtrenjte se iPhone

Kompania gjermane më herët kishte nisur shitjen e telefonave të mençur të bazuar në Huaëei Mate 9 për rreth 1.400 euro dhe tash vjen telefoni i ri i mençur Mate 10, pajisje e cila paraqet kombinimin e estetikës së sofistikuar dhe performancat e larta, ashtu sikur është rasti edhe me automobilat Porsche.

Shtëpiza është prej xhamit dhe vjen në ngjyrën e zezë Diamond. Dizajni 3D përfshin ekranin FullVieë, i cili pothuajse nuk ka skaje dhe është rezistues ndaj dëmtimeve.

Mate 10 posedon 6 GB RAM, 256 GB memorie të brendshme dhe kamera me 12 dhe 20 MP. Aty është edhe teknologjia Easy Talk, e cila përforcon tonin e thirrjeve, që është e dobishme në situatat kur thirrja kryhet në ambiente me zhurmë. Pajisja posedon baterinë 4.000 mAh.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama