• Shkodra

  Historikisht Shkodra ka qenë një ndër qytetet kryesore shqiptare. Zhvillimin më të...

 • Tepelena

  Rrethi perfshin pjese nga krahinat etnografike te Kurveleshit, Lopesit, Rrezes, Dervenit, Buzit e Krahesit,...

 • Korca

  Korça është qytet në Shqipërinë jugore. Korça është...

 • Durrësi

  Durrësi është qytet bregdetar në Shqipërinë e mesme. Porti i Durrësit...

 • Elbasani

  Elbasani është qytet në Shqipëri dhe njëherit qendër e Prefekturës...

 • Vlora

  Vlora është një qytet në Shqipërinë jugore. Vlora është qyteti...

 • Fieri

  Fieri është qytet bregdetar në Shqipërinë e jugut. Për herë të...

 • Berati

  Berati është një nga qytetet më të rëndësishme shqiptare përsa...

 • Lushnja

  Edhe pse me numër të kufizuar banorësh,Lushnja dallohet si një nga rrethet me prodhim...

 • Kavaja

  Kavaja është qytet në Shqipërinë e mesme dhe ndodhet 20 km në Jug të...

 • Pogradeci

  Pogradeci eshte qytet ne Shqiperine juglindore. Emri i qytetit te Pogradecit lidhet me historine e krijimit...

 • Gjirokastra

  Gjirokastra është qytet në Shqipërinë jugore dhe shtrihet në shpatin e Malit...

 • Kruja

  Kruja është qytet në Shqipërinë e mesme. Për herë të parë...

 • Kuçova

  Kjo trevë ka qënë vendbanimi i hershëm ilir i fisit desaret. Nga gërmimet e bëra...

 • Kukesi

  Kukësi është qytet në Shqipërinë verilindore, i shtrire ne koordinatat...

 • Lezha

  Lezha është qytet në Shqipërinë veriore. Lezha ndodhet në një pozicion...

 • Saranda

  Saranda është qytet në Shqipërinë jugore i vendosur ne bregun e detit Jon perballe...

 • Librazhdi

  Librazhdi është qytet në juglindje të Shqiperisë. Kufizohet ne veri me rrethet...

 • Përmeti

  Përmeti është qytet në juglindje të Shqipërisë dhe qendër e njësisë...

 • Erseka

  Erseka është një qytet në Rrethin e Kolonjës me rreth 5 499 banorë. Qyteti...

 • Divjaka

  Qytet në Shqipëri me rreth 7 100 banorë. Mendohet se kodrat e Divjakes deri ne afersi...

 • Himara

  Emri Himarë e ka origjinën nga fjala e vjetër Shqipe e përdorur në këto...

 • Këlcyra

  Këlcyra është qytet në Shqipërinë jugore dhe pjesë e rrethit Përmet....

 • Tirana

  Për tju shoqëruar nëpër Shqipëri apo për tju sugjeruar një itinerar,...

 • Burreli

  Krahina e Matit është një muze i vërtetë arkeologjik dhe djep i lashtë...

 • Tropoja

  Tropoja apo shpesh përmendet si Tropoja e vjetër është vendbanim në Shqipërinë...

 • Peshkopia

  Ndodhet në pjesën verilindore të Shqipërisë. Fjala Peshkopi rrjedh nga greqishtja...

 • Gjakova

  Sipas të dhënave arkeologjike të bëra nga ekipet e përbashkëta nga Shqipëria...

 • Prishtina

  Nga viti 1981, nuk ka pasur regjistrim të popullsisë në Kosovë. Pas luftës së...

 • Prizreni

  Qyteti i Prizrenit shtrihet ne pjesën jugore të Rafshit të Dukagjinit, në rrugën...

 • Tetova

  Tetova gjendet në pjesën veriperëndimore të Maqedonisë. Ajo nga veriu kufizohet...

 • Kurbini

  Kurbini ,nje areal krahinor interesant me shtrirje ne veri te Krujes,me shume ne malesi e me pak ne ultesiren...

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama