Shendeti

Shendeti

  • Ja si ti eliminoni bakteret nga stomaku juaj me efikasitet...

    Ne ditet e sotme, bakteret ne stomak mund te quhen te zakonshme. Kjo lloj semundje kerkon nje kohe te gjate per t’u sheruar. Sipas specialisteve, vaji i ullirit ekstra i virgjer (i paperpunuar) eshte nje kure mjaft e mire per bakteret ne stomak.

  • Efektet e shendetshme te kafese!

    Kafja eshte shoqeruesi i te gjitheve per nje dite sa me te qete dhe te mbare. Per te gjithe perdoruesi e kafes me poshte po ju shenojme disa nga te mirat qe na vijne nga perdorimi i kafese.

  • Dieta per bark te sheshte ne 4 jave

    Quhet dieta Swift, por njihet ndryshe edhe si dieta e zorreve. Nje prej nutricionisteve me te famshme ne Amerike, Katie Madonna Swift, zbulon sesi t'ia bejme per te patur zorre te shendetshme.

h01